Katon maalaus
Sipoo

Katon maalaus antaa
näyttävyyttä ja kestävää suojaa

Ammattilaisen toteuttama katon maalaus tuo usein vuosia lisää jopa vanhalle katolle. Vankan kokemuksen omaava henkilökuntamme suorittaa katon maalaukset Sipoon seudulla rivitaloihin, omakotitaloihin, kerrostaloihin ja halleihin. Kattomaalaukset suoritetaan useisiin eri kattomateriaaleihin ja vesikatteisiin.

Katon maalaus uudistaa ilmeen ja sen lisäksi käyttöikä pitenee. Mikäli huomaat katteessa pintaruostetta, maalipinnan hilseilyä tai haalistumista, on katon maalaus syytä tehdä. Kun kattorakenne on vielä kunnossa, vältytään kokonaisvaltaiselta katon uusimiselta ja katon maalaus ja -pinnoitus on loistava vaihtoehto sekä samalla vastuullinen teko. Ota rohkeasti yhteyttä kattoasiantuntijaamme.

Kattokonkareillamme on vankka kokemus katon kunnostustöistä ja katon maalauksista. Käytämme aina katon maalauksissa ja huoltotöissä laadukkaita tuotteita, välineitä ja parhaita mahdollisia tekniikoita. Meille on tärkeää, että katon maalaus suoritetaan aina alusta loppuun saakka itse, katon rakenteita vahingoittamatta ja kohteen työturvallisuus huomioiden.

Pyydä tarjous kattomaalauksesta. Tulemme mielellämme arvioimaan katon kunnon paikan päälle.

Suoritamme kartoituksen ennen katon maalausta!

Tulemme aina paikan päälle tekemään kuntokartoituksen, ennen katon maalausta. Kartoitus toteutetaan huolella, ja se varmistaa myös hyvän ja kestävän lopputuloksen. Mahdollisimman varhaisessa vaiheessa löytyneet vaurio- tai vuotokohta varmistaa sen, että katto voidaan paikata ja maalata ilman että koko kattoa tulisi uusia. Huolellinen kuntokartoitus on onnistuneet ja kestävän katon maalauksen perusta. Teemme katon maalaukset ja kartoitukset Sipoon seudulla myös haastaviin kohteisiin.

Katon maalausurakka suoritetaan suunnitelman mukaisesti alusta loppuun saakka, omalla kokeneella henkilökunnallamme, joka valitsee aina kattomateriaaliin sopivat ja parhaat tuotteet. Aloitamme katon maalauksen pesemällä katteen pinnasta lian ja kasvuston pois, jonka jälkeen toteutamme huolellinen pohjatyö, jossa poistamme mm. pintaruosteen ja hilseilevän maalin. Lopuksi asiantuntijamme toteuttaa itse katon maalauksen ja voitte itse ihastella kaunista lopputulosta.

Meiltä myös katon pesut Sipoon seudulla.

Tilaa katon maalaus ja kartoitus ammattilaiselta! »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste