Katon pesu
Sipoo

Katon pesut
ammattilaiselta

Katon pesu tulee suorittaa huolella ja säännöllisesti, jolloin se pidentää katteen ikää huomattavasti. Katon pesun yhteydessä on järkevä tarkastaa myös katteen pinnoite ja suojaus.Katon pesu on edullinen, nopea ja helppo tapa huoltaa, ja kohentaa katon ilmettä. Käytössämme on aina tehokas pesukalusto, laadukkaat pesuaineet ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka liikkuu katolla tottuneesti ja turvallisesti.

Suomessa kate kuormittuu suuresti vaihtelevasta säästä, ja lisäksi sinne kertyy helposti epäpuhtauksia, roskaa sekä sammalta. Epäpuhtaudet voivat vaurioittaa katetta ja lopulta johtaa siihen, ettei katon pesu ole enään riittävä huoltotoimenpide. Se selviää kuitenkin kartoituksen yhteydessä, ja mikäli katon pesu ei enään anna tarpeeksi suojaa, voidaan katto usein maalata ja saada vanhallekin katteelle kaunis ja kestävä suoja.

Tilaa katon pesu jo tänään! Tulemme mielellämme tekemään arviokäynnin ja tarkastamaan kattosi kunto.

Katon pesut kaikkiin kohteisiin!

Kattopesut suoritamme useille eri kattotyypeille ja vesikatteille. Osaavien kattokonkareidemme käsissä toteutamme niin peltikattojen, tiilikattojen, kuin mineriittikattojenkin pesut. On kohteesi sitten pieni omakotitalo, suuri teollisuushalli tai kerrostalo, voidaan katon pesu suorittaa takuuvarmasti, tehokkaalla kalustolla ja laadukkailla tuotteillamme. Asiantuntevalla katon pesulla saadaan usein vanhallekin katolle loistavia tuloksia.

Meiltä kattopesut sovitusti Sipoon seudulla. Katon pesut ja pinnoitukset toteutamme ammattitaidolla ja luotettavasti taloyhtiöille, omakotitaloille ja yrityksille.

Tilaa katon pesu heti »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste